MENJ BE A SHOPBA

Miután leparkoltál elektromos autóddal, a shopban van lehetőséged megvásárolni a töltést.

icon1
1
icon2
VÁSÁROLD MEG A SZÁMODRA MEGFELELŐ TÖLTÉS TÍPUST

Ezt a kasszánál tudod megtenni. Kérünk, arra figyelj, hogy különböző gyorsaságú és típusú töltési szolgáltatás elérhető, így mindig jelezd, hogy normál töltési –AC- szolgáltatást vagy nagy teljesítményű töltési –DC- szolgáltatást szeretnél igénybe venni.

2
VEDD EL A BIZONYLATOT

Ne felejtsd el eltenni a szolgáltatás megvásárlásáról kapott bizonylatot, mert kollégánk ennek birtokában fogja neked elindítani a töltést.

icon3
3
icon4
JELEZD KÜLTÉREN TÖLTÉSI SZÁNDÉKOD

Kérünk, hogy mutasd be a kültéren dolgozó kollégánknak a bizonylatot, mely alapján segíteni fog neked a töltés elindításában

4
KOLLÉGÁNK ELINDÍTJA A TÖLTÉST MAJD LE IS ÁLLÍTJA NEKED

A bizonylaton szereplő és általad elmondott információk alapján –különösen a megfelelő töltőcsatlakozó típusra tekintettel- kollégánk mindent elvégez, neked nincs teendőd. Csatlakoztatja autódra a kábelt és elindítja a választott töltési szolgáltatást. Amint feltöltött a kocsid akkumulátora, vagy úgy döntesz, hogy elindulsz, kérlek, jelezd ezt kollégánknak, aki leállítja az oszlopot és visszahelyezi a kábelt az oszlopra. Természetesen a töltési idő alatt szívesen látunk shopjainkban, ahol biztosak vagyunk, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb kényelmi termékeinket vagy más szolgáltatásunkat.

icon5
5
EU logo
​Az Európai Unió Európai Hálózatfinanszírozási Eszköze által társfinanszírozott